Trouwpak op maat

Graag helpen we met hét trouwpak op maat samen te stellen wat jouw speciale dag compleet maakt. Het plannen van een bruiloft kan veel werk zijn, daarom zorgen we ervoor dat het proces van jouw maatwerk kostuum plezierig en soepel verloopt.

LOOKBOOK TROUWPAK OP MAAT 2023

The perfect fit for your budget

Er zijn vele keuzes te nemen om er een onvergetelijke dag van te maken. Dit geldt ook voor de samenstelling van jouw trouwpak op maat. Om die reden is het altijd handig om een budget te communiceren zodat we een samenstelling kunnen maken die ook qua budget past als een maatwerk kostuum.

Om een prijsindicatie te geven van een maatwerk trouwpak hebben de gemiddelde prijzen er even bij genomen. Een maatwerk trouwpak kunnen we samenstellen vanaf:

€ 719 (2-delig)
€ 939 (3-delig).
€ 1.336 (Totale 2-delige look inclusief overhemd, stropdas en schoenen)

De prijs wordt onder andere bepaald door de stofkeuze (linnen is bijvoorbeeld goedkoper in vergelijking tot Loro Piana Wool), het afwerkingsniveau van de voering (half canvas, volledig canvas enz.) en keuze tot luxe knopen zoals parelmoer zijn een standaard uitgangspunt bij ons maatwerk concept.

1. Plan een afspraak 

Om jouw maatwerk trouwpak samen te stellen nemen we graag de tijd. Verzamel uw best-man(s) en boek een oriëntatieafspraak. Samen doorlopen we alle mogelijkheden. U bent hartelijk welkom in onze maatwerk lounge of plan een virtuele sessie.

2. Passen en  meten

Tijdens uw persoonlijke afspraak past u diverse stalen om een pasvorm te bepalen en vervolgens wordt u opgemeten door onze tailor. We stemmen altijd af op jouw wensen en jouw unieke lichaamsbouw, zodat jouw hele look als gegoten zit. Een goed maatwerk kostuum spreekt voor zich, het zal bijdrage om u de hele dag comfortabel en zelfverzekerd te voelen.

3. Materiaal keuze

De mogelijkheden zijn bijna- eindeloos. Als u uw huwelijkspalet al kent, neem het dan mee om de zoektocht naar uw stofkleur en materiaal te verfijnen. Je kunt ook elk onderdeel van je look aanpassen. Uw details, knopen, monogrammen en zelfs het matchen van de stof van uw overhemd met uw accessoires.

4. Bestellen en afhalen 

Onze gemiddelde levertijd is 4 weken, dus we raden aan om minimaal 8 weken voor de bruiloft langs te komen. Dit geeft voldoende tijd om de opties te verkennen, een beslissing te nemen en de kledingstukken te laten maken. Om je pak de tijd te geven zich naar je lichaam te vormen, raden we je aan het een paar keer te dragen voor de grote dag.

maatwerk lounge

Graag openen we de deuren van onze private maatwerk lounge voor u. Tailor Kaïn neemt de juiste afmetingen en voorziet u van een passend advies. In samenwerking met Atelier Munro bieden we een ruime keuze aan stoffen, stijlen en afwerkingen. Naast het kostuum, shirt en das kunnen we ook de schoenen helemaal naar wens leveren. Zo staat u er van top-tot-teen stijlvol bij om het Ja-woord te kunnen geven.

Desgewenst kleden we uw best-man en/of kinderen in dezelfde stijl. De mogelijkheden in maatwerk zijn eindeloos. En graag maken we de stappen naar jouw onvergetelijke dag al zo aangenaam mogelijk.

Wees welkom in onze maatwerk lounge en onder het genot van een heerlijke koffie, mooi glas wijn of een fris biertje stellen we uw trouwpak op maat samen. Plan direct online een afspraak in onze agenda.