Dhr.Wartenbergh hartelijk welkom

Graag maken wij van dit moment gebruik om u een indruk te geven van FIER.

Hét kleding concept voor mannen en vrouwen van deze tijd.

Een aanbod van een multi-brand collectie van luxe casual merken die wij uit voorraad in onze winkel verkopen in combinatie met ons internationaal maatwerk kleding concept en jarenlange expertise biedt onze klanten echt persoonlijke aandacht en ontzorging voor hun gehele garderobe.

Zo komen onze klanten zowel privé als op het werk FIER voor de dag.

Met vriendelijke groet,
Kaïn & Malou

Ontdek ons maatwerk concept..

Look and Feel FIER Eersel

Small Preview: Spring-Summer collectie 2023

ONZE MERKEN

Naast een selectie Italiaanse merken bieden we ook mooie collecties van onze zuiderburen aan.

maatwerk lounge

We onderscheiden onszelf in maatwerk. Hiervoor hebben we een private maatwerk lounge ingericht. Onze tailor Kaïn neemt de juiste afmetingen en voorziet u van een passend advies. In samenwerking met Atelier Munro bieden we heren een ruime keuze aan shirts, pakken, jeans, knitwear en schoenen die geheel naar wens en op maat worden gemaakt. Maatwerk is voor elk postuur en gelegenheid geschikt, met trouwpakken in het bijzonder.

Kom spontaan binnen lopen of plan direct online een afspraak in onze agenda.

Personal shopping

Graag maken wij uw bezoek aan onze winkel aangenaam door oprechte aandacht, een goede kop koffie of een mooi glas wijn. Bij ons is FIER meer dan de naam alleen.

Ook voor een persoonlijke shop afspraak bent u van harte welkom. Graag nemen we dan alle tijd voor u alleen. Plan direct een afspraak.